Send As SMS

Thursday, August 31, 2006

BlogDay 2006

Tocmai am aflat ca astazi este Blog-day, si ca fiecare trebuie sa listam alte 5 bloguri care ne plac.
Eu fiind doar de putina vreme pe aici nu stiu prea multe bloguri, insa iata ce am gasit:

Tag:

Wednesday, August 30, 2006

Ghid pentru parinti in devenire

Cum deja am ajuns la al 4-lea post, m-am gandit sa incep sa scriu aici pe blog un mini-ghid pentru toti viitorii parinti.

Un fel de serial in care sa va povestesc despre experientele mele si ale parintilor mei (in devenire) pe tot parcursul acestor luni, sa va descriu etapele prin care trec eu, si chiar sa dau viitorilor mamici si tatici in devenire diferite tips and tricks despre cum sa traiasca aceasta perioada cat mai frumos.

Ce ziceti, cum suna?

Romano-American

I just realized I'm not so sure what language I'm supposed to write my post in. I will be (most likely) born in the US, but my parents are Romanians. To make things even more complicated, my father is half German (Hallo Deutschland!).

Thus, I will have to choose between obtaining a Romanian passport, or getting a US one.
Ufff grea alegere... voi ce ati face, in locul meu?

Monday, August 28, 2006

Ma voi naste pe 26 martie 2007

Este data cea mai exacta pe care o avem si coincide cu ceea ce stia si mama. Aproximativ, bineinteles, fiindca atunci cand va veni timpul voi avea grija sa le fac diverse surprize parintilor mei - din cate am auzit, se spune ca primul bebe poate oferi multe surprize :-).
Asadar astazi am mers iarasi la doctor ca sa ma masoare: sunt un bebe lung de 3 centimetri si pulsul meu este 176. Deja tata spune ca seman cu el, fiindca el are un puls mare. Doctorul s-a uitat prin ecran la mine, apoi s-a uitat la tata si a zis - Da, parca seamana cu tine! - insa eu ma intreb care or fi fost motivele doctorului sa spuna asa ceva?!
Sa revenim la puls: doctorita de astazi a spus ca vrea sa vada un puls mai mare de 100, dar daca este mai mare decat 150 este excelent. Ufff sunt atat de emotionat.

Friday, August 25, 2006

Ieri i-am facut pe mama si tata sa rada

Deja stiti ca ieri mama si tata au mers la doctor ca sa afle detalii despre mine....hmm....se pare ca eu inca nu le pot comunica decat ca exist si cresc. Da, mama are greturi, mananca pentru 3 desi suntem doar ea si eu, si se trezeste la ora 4 dimineata sa manance paine cu lapte. Mami, parca prescolarii primeau in Romania lapte si corn, eu sunt inca mic.
Uff ce vorbaret sunt.....voiam de fapt sa povestesc cum i-am facut pe mama si tata sa rada.
La doctor au pus-o pe mami pe un pat inalt si ingust - ce bine ca eu am atata lichid in jurul meu si pereti protectori - i-au pus un gel rece pe burtica si doctorul a plimbat un obiect rotunjit prin gelul ala. Atunci mami si tati m-au vazut: si cand au vazut cat de repede imi bate inimioara au inceput sa rada, iar mami hohotea si nu au mai putut sa vada nimic. Cand s-a linistit mami mi-au facut o poza, o puteti vedea in postul anterior.
Sunt un bebe fotogenic ;-)

Thursday, August 24, 2006

My First Post

Hello. I don't have a name yet. I don't even know my gender yet, so I will refer to myself as [bebe].
I am approx (-7) months old, that is, I will be probably born around April 2007.

This is my blog, and this is my first post.

Until I will know my name, I thought my blog's URL should be *.koller.ro (or, to respect the HTTP standards, star.koller.ro) . Then, I will move to [my-name].koller.ro)

Today I had my first picture taken. Here it is:

(I am that little peanut in the top left quarter of the image)

Since I know I will be famous, I start helping my parents' blogs by sending some traffic to them: Here's my mom's blog, and here's my dad's.