Send As SMS

« Home | Am fost publicat! » | Veve - the friendly squirel » | BlogDay 2006 » | Ghid pentru parinti in devenire » | Romano-American » | Ma voi naste pe 26 martie 2007 » | Ieri i-am facut pe mama si tata sa rada » | My First Post »

Saptamana a 14-a (sau viata la -6 luni)

Mama a intrat in a 14-a saptamana de sarcina, adica al doilea trimestru :-)
Sunt putin mai mare acum, sunt lung de aproape 8.5 centimetri si cantaresc aproximativ 42 de grame...Hmm...sunt cam subtirel, mama ar trebui sa manace mai mult si chiar ar trebui certata fiindca in ultimul timp pierde din greutate (incet si sigur).

E adevarat ca sunt un mofturos si o las sa manance foarte putine mancaruri, si anume doar ciorbita de legume, fructe, lapte, paine, muraturi si branza de vaca, dar asta e si spre bine ei fiindca inainte de a ma concepe manca numai mancaruri copioase si grele si ii crescuse colesterolul. De vreo doua saptamani a scapat de greturi si asta fiindca in sfarsit s-a prins ce imi place sa mananc (m-am asigurat cateva saptamani ca mananca doar ce vreau si abia apoi am lasat-o sa doarma noaptea). Oricum doctorul i-a spus sa nu-si faca griji ca in cateva saptamani voi deveni un pofticios si ea va incepe sa manance mai multe.

Sa va mai povestesc despre mine: de acum incolo corpul meu va incepe sa creasca mai repede decat capul, si deja se poate observa gatul care imi desparte capul de corp. Organele vitale - ficatul, rinichii, intestinele, creierul si plamanii - sunt pe deplin formate iar corpul meu e acoperit cu un pufulet ca de pui :-)

Acum ma delectez cu suptul degetului mare. De asemenea inot la mami in burtica inainte si inapoi. Pot face toate acestea fiindca mainile au deja lungimea proportionala cu restul corpului. Picioarele mai au pana vor creste la o lungime proportionala cu corpul. Desi mainile si picioarele mele sunt deja lungi, iar mainile imi sunt mai flexibile si active, mama inca nu poate simti miscarile mele. Fiindca stiu ca intr-o zi mama imi va da laptic sa sug, caut deja cu manutele sursa de lapte; nu sunt prea lamurit cum e cu data aia de 26 martie 2007, dar o astept cu nerabdare.

Am grija si de gimnastica faciala fiindca string din ochi, ma incrunt si fac grimase; sunt un expresiv. Ochisorii mei s-au apropiat unul de celalalt iar urechiusele se apropie si ele incetul cu incetul de pozitia finala.

Aaaaa....si am uitat ceva interesant: amprenta degetelor s-a format deja, iata ca sunt unic!

Links to this post

Create a Link